Salg og service
   Support
   Reparationer
   PC og PC-dele
   Netværk
   Lydanlæg
   Tips og tricks
IT-sikkerhed
   Virus og Spyware
   Online backup
   Sikring af udstyr
Info
   Hvem er jeg?
   Priser og garanti
   Referencer
   Kontakt

Webmaster
GjernDATA - 2024


Reparationer onsite eller på eget værksted


Det var her det hele begyndte – lange nætter ved stuebordet, bøjet over gamle computere som gjorde og sagde underlige ting. Det har givet mig en god fornemmelse af hvor problemerne opstår og hvilke dele det kan betale sig at udskifte.

Det kan være reparationer af en defekt computer, eller opgradering af en computer og optimering af ydelsen.
Ofte vil det kunne betale sig for dig som kunde at indlevere computeren på mit værksted. Hvis computeren er her på værkstedet kan jeg gå til og fra den, og da du kun betaler for den tid jeg bruger effektivt, bliver der på den måde ingen "spildtid".
I andre tilfælde vil det være hensigtsmæssigt at jeg kommer forbi og kigger på det. Mange computere bruges i det daglige, og kan derfor ikke undværes. Eller det kan være, at nogle af problemerne opstår i forbindelse med noget af det udstyr der er sluttet til. I de tilfælde kan en reparation "onsite" være at foretrække.
Hvis du har lyst til selv at ordne computeren, kan jeg anbefale www.eksperten.dk som er et fantastisk forum hvor mange hundrede computerentusiaster hjælper hinanden med at løse små og store problemer.