Salg og service
   Support
   Reparationer
   PC og PC-dele
   Netværk
   Lydanlæg
   Tips og tricks
IT-sikkerhed
   Virus og Spyware
   Online backup
   Sikring af udstyr
Info
   Hvem er jeg?
   Priser og garanti
   Referencer
   Kontakt

Webmaster
GjernDATA - 2024


Backup til sikker server på internettet

Hvis du arbejder med dokumenter og programmer hvor det er meget vigtigt at dine data ikke pludselig går tabt, er det en god ide at sikre en backup. Det kan gøres ved at indføre rutiner for backup - det koster ikke meget andet end den tid som medarbejderen skal bruge på det.

Men det kan også gøres helt automatisk til en server på internettet. Det tager ikke tid fra nogen medarbejder, der tages løbende backup, og du er effektivt sikret mod datatab.

Jeg har lavet en aftale med en stor udbyder af backup på internettet, sådan at jeg kan tilbyde en sikker løsning uanset behovets størrelse.


Det hele styres fra din internetbrowser (både installation, opsætning og evt. gendannelse af dokumenter). Det er kun nye eller ændrede filer der sendes ved backup (det går meget hurtigere), og data krypteres inden afsendelse til serveren på internettet. Mindste løsning (1 GB plads) koster 45 kr. pr. måned + moms (56,25 kr. incl moms). Ring eller skriv hvis du vil høre nærmere, eller se mere på backup.gjerndata.dk