Salg og service
   Support
   Reparationer
   PC og PC-dele
   Netværk
   Lydanlæg
   Tips og tricks
IT-sikkerhed
   Virus og Spyware
   Online backup
   Sikring af udstyr
Info
   Hvem er jeg?
   Priser og garanti
   Referencer
   Kontakt

Webmaster
GjernDATA - 2024


Oprydning efter angreb af virus eller spyware

Virus og spyware på computeren - hvordan kan man se det? Det kan f.eks. komme som pludseligt opståede fejl i forbindelse med et forkert klik på internettet – eller computeren bliver ”sløv”, genstarter spontant eller åbner en masse ekstra vinduer når man går på internettet.

Skidtet samler sig hurtigt – og det løser sig absolut ikke af sig selv. Dertil kommer at mange af de programmer man får ind på denne måde ikke har gode hensigter, og flere af dem er ligefrem designet til at aflure data og koder og sende dem til ophavsmanden. Altså regulært tyveri.

I langt de fleste tilfælde kan det lade sig gøre at rense computeren for virus og spyware så den kommer til at fungere som den gjorde før. Det tager typisk 1-2 timer for mig af ordne en computer, og det hjælper jeg gerne med.

Det er bedre at forebygge end at afhjælpe. Efterhånden er der ikke mange der har en computer uden en form for beskyttelse. Det skifter hele tiden hvad der er bedst til prisen. Hvis du vil vide mere om produkterne så spørg bare.

Hvis du ønsker at finde ud af hvordan man selv renser sin computer, så er der gratis og meget velkvalificeret hjælp at hente for private hos det danske Team Spywarefri.