Salg og service
   Support
   Reparationer
   PC og PC-dele
   Farveprint
   Netværk
   Webhotel
   IP-telefoni
   Lydanlæg
   Tips og tricks
IT-sikkerhed
   Virus og Spyware
   Online backup
   Sikring af udstyr
Info
   Hvem er jeg?
   Priser og garanti
   Referencer
   Kontakt

Webmaster
GjernDATA - 2018


IP-telefoni

Der er penge at spare på telefoni. De fleste børnesygdomme er overstået, og IP-telefonien bruges af stadig flere, både i virksomheder og private hjem.

Udgiften der er forbundet med at gå over til ip-telefoni er normalt mellem ½ og 1 år om at tjene sig selv hjem igen. Det afhænger af hvilket udstyr man har brug for og hvor meget man taler i telefon.

En af fordelene ved at gå over til ip-telefoni er at man pludselig får et meget fleksibelt telefonprodukt. Vi har været vandt til at skulle vente uger på teknikerbesøg og nogle kender også til frustrationen over at vi ikke må gøre selv de mindste indgreb i telefoninstallationen. Med iptelefoni er det fortid. Du trækker netværkskabler hvor hen du vil, og fra din computer kan du på ½ minut bytte om på telefonnummeret i stuen og på legeværelset. Eller tage dit fastnetnummer med til udlandet uden at det koster kassen - fx kan du med din smartphone ringe til Danmark fra Sydafrika for få øre i minuttet.

Routere og adaptere til iptelefoni

Hvis det skal fungere på en måde der er tilfredsstillende, så er det vigtigt at udstyret er i orden. Her tænker jeg på netværksudstyret og forbindelsen til internettet. Det bedste er at bruge lidt penge på noget udstyr der er indrettet specielt med henblik på at levere ip-telefonsamtaler af høj kvalitet.